Ingredients:
· 500g mussels (frozen without the shell)
· 4 scallions (chopped)
· 2 tomatoes (diced)
· Handful chopped parsley
· 2 tbsps. Canola oil
· 1tbsp. teriyaki sauce
· 1 tbsp. soy sauce
· ½ a lemon (freshly squeezed)
· Salt and pepper to taste
· A pinch of cayenne pepper
Preparation:
1. Sauté chopped scallions in canola oil for 2 mins
2. Add the diced tomatoes and let sauté 2 more mins
3. Add the soy sauce and teriyaki sauce and let cook for 3 more mins
4. Pour 3 cups of water and let simmer on medium high heat for 5 mins
5. Add the washed clean mussels and let cook for 5 mins further
6. Season with salt, black and cayenne pepper
7. Pour the freshly squeezed lemon juice, and enjoy
8. Sprinkle with chopped fresh flat leaf parsley and serve hot
je te remercie pour ton petit message,
ReplyDeletebravo pour ta buche,elle est magnifique
et surement delicieuse,pour,ma part je compte
realiser une buche,ou gateaux a la creme
c'est mon prochain defit
a tres bientot
bonne chance!!!
Merci Sofia, c tres gentil de ta part :)! Je redigerai la recette de la buche bien-tot je l'espere.
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